Gost | Prijava
 

Uvod

Pred vami je vodnik po laboratorijskih preiskavah. Namenjen je vsem, ki potrebujete podatke o posamezni preiskavi, tako zdravnikom, medicinskim sestram kot vsej zainteresirani javnosti. V njem so v osnovi vključene vse laboratorijske preiskave, ki se izvajajo v UKCL. Vidnost preiskav pa je odvisna od tega, preko katere spletne strani se do vodnika dostopa.

Spletna stran UKCL (http://www.kclj.si/)

Spletne strani inštitutov oz. klinik UKCL - na njih so objavljene samo tiste preiskave, ki se izvajajo posamezni inštitut oz. klinika

Intranet UKCL- dostop do laboratorijskega vodnika je možen iz osnovne strani Intraneta preko polja Laboratorijska dejavnost UKCL (http://www.intranet.kclj.si/). V njem so vse preiskave, ki se izvajajo za notranje naročnike (redno ali po dogovoru).

 

Glede na to, da je laboratorijski vodnik v izdelavi si želimo, da skupaj z vami ustvarimo čim prijaznejšo aplikacijo, ki bo uporabnikom v pomoč. Vse pripombe,pohvale, pritožbe, predloge pošljite na email:ana.jelovsek@kclj.si.

Iskalnik po preiskavah:

Če želite iskati določeno preiskavo v polje Najdi po nazivu ali sinonimu vpišete * nato pa del imena preiskave. Pokazal se vam bo nabor preiskav, ki ustrezajo temu kriteriju.

 

Avtorji

  • Vsebine: UKCL, Zaloška cesta 2, Ljubljana,
  • Vodenje projekta, vsebine in uredništvo: IC UKCL dr. Milan Črv, Ana Marija Jelovšek, Komisija za koordinacijo na področju laboratorijske dejavnosti UKCL, Laboratoriji UKCL
  • Skrbnica sistema: Ana Marija Jelovšek, tel.: 01/522 8870, ana.jelovsek@kclj.si
  • Tehnična izvedba: Janko Mivšek, Eranova d.o.o, Ljubljana, tel.: 01/514 2255Updated: 10.5.2021